Verzenden & Retourneren

Verzenden


Bestellingen worden tussen 1 a 3 werkdagen verzonden, gaat het om een gepersonaliseerd artikel, hou er dan rekening mee dat het 3 tot 5 werkdagen kan duren voordat je bestelling verzonden wordt. We werken er hard aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. 

 

Ik heb geen orderbevestiging gekregen, wat moet ik nu doen?

Nadat je hebt besteld, versturen wij automatisch een verzendbevestiging naar jouw e-mailadres. Het kan voorkomen dat deze in de ongewenste mail/spambox terecht komt. Check daarom of die daar niet in zit. Mocht die daar ook niet tussen zitten, stuur dan een e-mail naar mai@angiesbooks.nl en dan gaan we dit voor jou oplossen!

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Als je bestelling al verzonden is, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren. Als je een gepersonalisserd product hebt besteld, kan deze alleen nog geannuleerd worden als deze nog niet gemaakt is. Mocht je nog een ander product willen toevoegen, plaats dan een nieuwe order en wij sturen je een kortingscode voor gratis verzenden en voegen je orders samen in 1 doos.

 

Retouren

 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

 


Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet

bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat reden ook is, je heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening .


Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via mail@angiesbooks.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Dit is helaas niet mogelijk voor gepersonaliseerde artikelen. 

Wij kunnen alleen producten accepteren die in dezelfde staat verkeren als waarin ze verstuurd zijn. Wij kunnen de retour van een product weigeren als deze geopend of beschadigd is. Retourneren van gepersonaliseerde producten is helaas niet mogelijk. 

  1. Product ruilen?

    Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met mail@angiesbooks.nl.
    Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

    Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

    Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Helaas kunnen we hier geen garantie in geven, mocht het niet meer mogelijk zijn het bezorgadres te wijzigen, dan kunnen wij geen vergoeding bieden.